De vinger
aan uw pols.

Centum2023 MG 3274 552

Wij blijven meekijken.

Wij hebben een unieke zienswijze ontwikkeld naar het begeleiden van ondernemers en vrije beroepen. Wij kijken voortdurend mee en ondersteunen u op veel vlakken.

Cijfers zijn onze passie maar uzelf als ondernemer en uw bedrijf staan centraal. Met de precisie van een cardioloog gaan wij het kloppend hart van uw onderneming op de monitor zetten. We gaan luisteren en kijken en bijsturen waar mogelijk en doen dit op een permanente manier. We gaan de onderneming voortdurend begeleiden door te analyseren, door kritisch te zijn, door te informeren, door te sensibiliseren, door te trainen. Enkel met als doel een onderneming te hebben die in topvorm is, die ervoor zorgt dat de ondernemer zich kan bezighouden met waar hij goed in is en die ervoor zorgt dat er na het actief ondernemen een even aangename periode komt.

Gebouw01

De vinger
aan onze pols.

Missie

Een cijferberoep is geen saai beroep, het is een beroep met een uitdaging: de mensen achter de cijfers zoeken en vinden en die helpen. Het is een voortdurende uitdaging, we werken hard om een ander soort kantoor te hebben.

Een plaats waar je graag werkt, waar je denkt aan en meedenkt met de klanten, waar je kunt realiseren dat klanten betere ondernemers worden die nu vruchten kunnen plukken van hun harde werk maar ook later. Waar cijfers geen doel op zich zijn maar een tool voor de klanten en voor ons. Waar we ons kunnen inzetten voor de lokale economie en we adviezen kunnen geven aan het beleid van de gemeente, waar we allemaal kunnen groeien als mens.

Dit zijn niet enkel woorden, het is onze missie.

Visie

Hoe gaan we die missie verwezenlijken? Dit kan enkel door een duidelijke visie. Geen tunnelvisie maar een panorama. We willen dat het resultaat mensen en hun bedrijven helpen is. Onze dienstverlening perfect maken en zorgen voor de mensen die we ontmoeten als klant, als medewerker, als gemeenschap.

Hiervoor hebben we 5 niveaus:

Ondernemingen ondersteunen en uitbouwen.

Het hebben van een gezond bedrijf met gelukkige medewerkers zorgt ervoor dat er kan geïnvesteerd worden in de toekomst en dat de onderneming een speler zal zijn in het bepalen van de toekomst.

Ondersteunen van ons merk CENTUM en continu de professionaliteit naar buiten dragen

Ondersteunen van onze medewerkers

Zorgen voor onze medewerkers die dagelijks het beste van zich moeten geven, mekaar aanmoedigen en samenwerken. Ons bedrijf bestaat uit mensen.

Ondersteunen van de lokale economie

We ondersteunen niet alleen de lokale handelaars en bedrijven maar zijn ook in de lokale gemeenschap actief in verenigingen en adviseren het beleid van de Gemeente.

Ondersteunen van onze natuur en het milieu

We zorgen ervoor dat we zo milieuvriendelijk werken, dit gaat van verwarming naar gebruik van papier en vervoer.

Onze gezichten

Wordt u klant bij ons? Dan zal u enkele van deze gezichten erg goed leren kennen. Wij zijn trots op ons vaste team en onze intensieve begeleiding van uw zaken.

Wij begeleiden uw project

Wij volgen uw project op

Advies voor u,
met u, op maat.