Persoonlijke
begeleiding
à la carte


Kom gerust eens langs
om te zien hoe wij deze tools kunnen inzetten om u te versterken!

Accountancy

Accountancy
Accountancy

De basis van elk advies is uiteraard het in kaart brengen van wat er in de onderneming gebeurt. Alle facturen, in en uit, alle bankuittreksels worden verwerkt en geboekt. Alles wordt in het wettelijk opgelegd kader verwerkt. Alle rapporten en verslagen worden opgemaakt.

Belastingen en BTW

Belastingen
Belastingen en BTW

Belastingen betalen doet er niemand graag. We zorgen er dan ook voor dat we alle mogelijkheden bekijken en bespreken om de belastingdruk zo laag mogelijk te houden. Alle formaliteiten worden stipt in orde gebracht en we spreken met de Dienst Belastingen steeds met een open vizier.

KMO-portefeuille

Kmo 01
KMO-portefeuille

Centum is erkend als dienstverlener KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is een maatregel waardoor u als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van de onderneming verbeteren. Concreet zijn dat adviesdiensten en opleidingen.
website KMO-Portefeuille

Planning

Plannning
Planning

Uitbreiden, investeren in materieel of onroerend goed, overnemen… om het even wat op uw weg komt, kunnen wij u begeleiden. We gaan alles zeer uitgebreid in kaart brengen en kijken hoe we uw verdere planning kunnen realiseren. Afhankelijk van het dossier stellen we een team met de juiste expertise voor u samen.

Legal

Legal
Legal

Heel vaak komt ook het juridische aspect boven. Met deze expertise in huis kunnen we iedereen begeleiden in een heel breed domein: contracten, statuten, aandeelhouders-overeenkomsten, vennootschapsrecht, overnamebegeleiding en herstructurering.

Klaar voor
de toekomst!

Wij zetten volop in op de digitalisering van onze werking. Hier vindt u alvast de online platformen die we vandaag aanbieden: